måndag 30 november 2009

Kantiang beach


Det har varit en söndag på vågorna. Vi har kört med tuk-tuk till de sydligare delarna av ön där det är höga berg och djupa dalar och jag känner mig ordentligt utmattad efter att ha suttit och hållit emot på vägarna. De surfingbrädor som grabbarna brukar ha instuckna under taket till tuk-tuken kom väl till pass i de höga vågorna nedanför restaurangen Same same but different vid Kantiang bay. För foto i detta inlägg står Cinna.

Efter lunchen ute vid kantiang skulle vi åka norrut mot Khlong Nin beach. Backarna var så branta att tuk-tukarna stannade och började krypa båkåt ett par gånger! Det var bara att luta sig framåt och ta backarna med ettans växel och full gas. Och ungarna tyckte det var skoj att springa bakom och putta på som tur var. Efter att ha kört vägsträckan mot Khlong Nin skulle jag kunna utöka listan över restauranger i bloggen med t ex Laid back, Same same but different och det mer exotiska Tiger cave restaurant.
Mor och dotter

Väl framme vid restaurangen på Klong Nin möttes vi av trevlig service och härlig atmosfär. Vi satt och åt glass på kuddar i små bås med låga bord - med havet, de brusande vågorna och de surfande ungarna nedanför. Det fanns tillgång till dusch, massage och sköna solstolar för den som är gäst här.

Här sitter vi och äter glass och frukt det är jag, Ella, Alex, Kate, Erik och Vilma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar