lördag 26 september 2009

Relax bay

I morse efter frukost ville Erik och Alex spela playstation förstås, Ella ville busa och leka som vanligt och mamma ville träna på fitness, sola och koppla av med en bra bok vid poolen.

Ingen bok hanns med, men väl gym och bad vid poolen. "Egentid" pratas det om och för lite av "egentiden" verkar närmast anses vara ett självutplånande, mer eller mindre. Jag har tvärtom den inställningen att egentid har jag hela tiden, med barnen. Här nere går det att vara mera spontan och social också, eftersom man inte springer i ekorrhjulet. En annan sak är att det är mycket praktiskt att ha en barnvakt då och då.. T ex när man ska gå till tandläkaren (jag) eller när man ska ut på vägarna på motorcykel (grannarna).

Nåja, på eftermiddagen ville vi åka på utflykt så badkläder på! Vi körde med Laila till en jättefin strand med palmer och höga vågor. För att komma fram fick vi hoppa av och putta på sista biten uppför den smala vägen. Vi såg branta klippväggar som sluttade ner mot havet.


Där nere en liten bit söderut hittade vi den här fina viken


Vädret var behagligt omkring 30 grader men det blåste storm ute på havet och vågorna gick höga, så det gick inte att bada. Det var skönt att bara vandra barfota längs stranden. Vi upptäckte små kräftdjur och lät dem ha ett litet race.

Thaisallad med kyckling medium spicy och pizzor blev det till mat. Efter maten fick vi bada i poolen som hör till hotellet. Det fanns thaimassage, med trevlig utsikt över havet att få här, det får bli en annan gång.


Det gick att se Phi Phi öarna skymta vid horisonten! Vi tittade på en karta för att se var de ligger. Det skulle vara kul att åka över med speedboat till Phi Phi någon helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar