tisdag 6 oktober 2009

Regnat senaste dagarna

Senaste dagarna har solen lyst med sin frånvaro och regnvädren avlöst varandra. Det började duggregna när vi körde i väg med Laila i morse. Erik och Alex har gympa vid stranden på tisdagar, och vi körde ner den lilla vägen bakom 7 Eleven som går till stranden.

Där möttes vi av en fantastisk syn, det stormade och gick höga vågor på havet framför oss. Absolut läge att gå fram och ta bilder på havet. Men precis när killarna hoppat ur och jag vänt tuk-tuken kom REGNET! Vi sprang in under tak vid ett hotellbygge och klassen följde efter. Hotellet är Golden cottage och bilden tagen för en månad sedan.





Det fortsatte regna under eftermiddagen och kvällen. Vi stannade inne. Killarna spelade Little big planet och höll på med en film.

Själv håller jag på med förberedelser inför den visumresa vi gör snart. Enligt reglerna måste vi resa ut ur Thailand inom 60 dagar för att förlänga visumet. Grannlandet i söder, Malaysia, ligger bra till. Antingen med flyg till Kuala Lumpur eller med båt till ön Langkawi för att stämpla i passen och sedan resa tillbaka igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar